Marketingmoments

Indiai gyöngyszemek

2012. október 21. 16:03 - Marketingmoments

A régi blog szlogenjében azt ígértem, hogy ínyencmorzsákat kínálok a marketing világából. Az alábbi képek valóban különlegesek, Indiából származó reklámok. Keleti szomszédainktól már mutattam be gerillamarketing ötleteket, de talán ilyen különleges országból még nem mutattam be anyagokat. A japán tájékoztató képek is sikert arattak, bár azok kétségtelenül aranyosak voltak, most talán ízelítőt kapunk India világából, a problémáikról és termékeiről. A plakátok hangulata teljesen megfelel az európai ízlésnek, és egy kivétellel a feliratok is angol nyelvűek.

ind1.jpg

ind2.jpg

ind3.jpgEzt a plakátot a  Ogilvy & Mather készítette. Minimalista, mégis megrázó megfogalmazás.

ind4.jpg

ind5.jpg

ind6.jpg

ind7.jpg

ind8.jpg

Azt hiszem ez a kép némi magyarázatra szorul. Az indiaiak szeretnek táncolni és énekelni és tehetségkutató showműsorok őket sem kerüli el. Ez a «Sur-Sangraam» műsor beharangozója, amit a  «British Has a Talent» mintájára készítettek el. A  kampány célja annak bizonyítása, hogy igazi kemény harc lesz.

Van még néhány egzotikus ország a tarsolyomban, majd rövidesen azok is sorra kerülnek.

Szólj hozzá!
Címkék: plakát indiai

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr34861256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása