Marketingmoments

Mozaik - Óra a vízben

2013. január 15. 09:40 - Marketingmoments

mymosaicMoments300px.jpgA csomagolásnak több funkciója is van, meg kell védenie a terméket, esetleg a mi ruhánkat, kezünket a terméktől, kívánatossá vagy éppen jól szállíthatóvá kell tennie az árut. Némelyik olyan jól néz ki, vagy olyan praktikus hogy kis sem akarjuk dobni, vagy a csinos külső olyat is elad nekünk, amit meg sem akartunk venni.

Az a sajátos kiszerelés, amit most szeretnék bemutatni nem csak kívánatossá teszi a terméket, hanem mindjárt bizonyítja azt is, hogy amit a termék minőségéről állít a gyártó, azt kész tesztelésnek alávetni, és magát a tesztet kirakja a kirakatba, bárki láthatja.

A Scholz & Friends ügynökség álmodta meg a vízálló Festina órák számára ezt a csomagolást, az órák egészen egyszerűen vízben úszkálnak egy tasakban. A megoldás nagyon szokatlan, de azt még nem lehet tudni, hogy e csak egy koncepció marad, vagy valóban ezt a csomagolást fogja hosszú távon használni a cég.

ora1.jpg

ora2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr995019272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása