Marketingmoments

Már megint a spamek

2013. szeptember 11. 10:48 - Marketingmoments

funkyspam.jpgHosszú kihagyás után újra van kapacitásom írni. Sok volt a különböző feladat mostanság és bár fejben sokszor megfogalmazódott a fejemben egy-egy bejegyzés, nem maradt időm leírni őket. Most újra tudok friss megbízásokat vállalni és felmérni hány lépést szaladt előre mellettem az online világ némely szeglete.

  Azt örömmel láttam, hogy a spamek különböző formája továbbra is virágzik. Történetesen egy ismerősöm esküvője is szeptember 14-én lesz, nem csodálkoztam, amikor esküvői meghívó érkezett erre a napra. A tartalma pedig alább:

Kedves Barátaim!

Szeretettel meghívunk benneteket a 2013.
szeptember 14.-én tartandó esküvőnkre. Tudjuk,
hogy az idő szorít, ezért is engedjétek meg,
hogy néhány nászajándék ötlettel szolgáljunk :)

Szerintünk magatoknak is találtok valamit az
alábbi rengeteg kuponos, kedvező ajánlat
közül, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat!

És itt következne a link...

Na, milyen alkalom nem volt még kihasználva? Volt már gyászjelentés, lopáskár, most esküvő. Jöhet még értesítő a baba érkezéséről, keresztelői meghívó, szülinapi meghívó.

Az első ilyen még nagyot szólt, de a többi hasonmás csak kicsiket pukkantgat.

A másik mostanában érkezett hasonló bejegyzéseket már nem sorolnám ide, ugyanis az kommentben érkezett ide a blogra. Az illető legalább vette a fáradtságot, hogy a bejegyzés témájához kötődően reklámozta a szolgáltatását, a célcsoport körülbelül hasonló, de nem vagyunk kifejezetten konkurensek, csak a ráfordított idő és az ebből nyerhető haszon aránya kérdéses.

Esküvősék a nagy számok törvényei alapján dolgoznak, majd csak bejön valami, a kommentelő célozni próbál. Szeretném tudni, hogy milyenek az eredményeik. Ha esetleg olvassák ezeket a sorokat és magukra ismernek, megoszthatják velem az tapasztalataikat.

Szólj hozzá!
Címkék: spam reklám komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr905507058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása