Marketingmoments

Ötletek a keleti szomszédoktól gerillázáshoz

2012. szeptember 07. 08:42 - Marketingmoments

Most tényleg nagyon leragadtam a témánál, de talán azért, mert ez nagyon összetett téma, érdekesebbnél érdekesebb dolgokat lehet találni a neten a témával kapcsolatban. Külön érdekes megfigyelni az országonkénti vagy inkább régiónkénti különbséget. A következő képeket orosz oldalon gyűjtöttem, ezek más hangulatúak, mint nyugati társai, mert a jó marketingeszköz alkalmazkodik a célközönséghez. Lehet, hogy hiába csinálnának meg Moszkvában egy New Yorkban sikeres kampányt vagy fordítva. Nekünk magyaroknak pedig azért lehet érdekes ez a másság, mert mi a két pólus kelet és nyugat között vagyunk.

rozsa.jpg

archiv.jpg

Archiválás előtt és archiválás után...

palacsinta.jpg

Lehet, hogy ez némi magyarázatot igényel: egy száj kerget egy palacsintát.a "Teáskanál" nevű kávézólánc kampányában.

Azért ezt a kollekciót is frissítettem most a költözés tiszteletére. A következő reklámvirág kivitelezése hagy némi kívánnivalót maga után, próbálkozásnak jó ugyan, de kicsit szánalmasra sikeredett.

napraforgo.gif

Az alábbi reklám hordozójának pedig nem szívesen lennék a helyében.

wc.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr844760657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása