Marketingmoments

Tudd meg, hogy milyen...

2012. augusztus 31. 11:58 - Marketingmoments

Mostanában sok ötletem van új bejegyzésekhez, csak kevés időm van formába önteni ezeket, de ma elkezdem ledolgozni a lemaradást, ráadásul egy friss gyűjtéssel, amit ma reggel sikerült felfedeznem a Facebookon.

Tudd meg, hogy milyen ház, ruha, cipő, smink stb. illik hozzád. Ezek a játékok kétségtelenül nagyon népszerűek a Facebookon, játszanak vele, megosztják, jól terjeszti a "gazdaoldal" nevét. Megértem azokat a törekvéseket, hogy sokan próbálnak ilyeneket létrehozni, de amit ma találtam, az már túlzás. Tudd meg, hogy melyik mosógépmárka illik hozzád!

mosogep.jpg

Kérem szépen, azért ennyire már ne akarjunk ilyen jellegű játékot írni! Ha játékot akarunk csinálni, akkor ne féljünk elővenni néhány könyvet. Vannak remek kiadványok, amiben sokféle teszt, jellempróba és kvíz található. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kölcsönözzünk ki párat a könyvtárból és másoljuk ki szó szerint, de merítsünk belőle ötleteket. Nem célom megbántani a játék készítőjét, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy próbáljunk meg kreatívak, ötletesek, és igényesek lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr654743656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása