Marketingmoments

Mozaik - Múzeumreklám

2013. április 16. 09:59 - Marketingmoments

mymosaicMoments300px.jpgA Saatchi&Saatchi orosz ügynöksége igazán látványos printekkel rukkolt elő az orosz Állami Építészeti Múzeum számára, amely egyébként Alekszej Scsuszev nevét viseli. Érdekességként megemlíteném, hogy Scsuszev tervezte például Lenin mauzóleumát is. De térjünk vissza a reklámhoz.

A kampány célja az volt, hogy arra a múzeumra hívja fel az emberek figyelmét, amely Oroszország 1000 éves építészetét mutatja be a látogatóknak. A nyomatok, amelyek a város különböző pontjain kültéri reklámként, a sajtóban és a metrón jelentek meg, ábrázolják a leghíresebb helyeket a fővárosban - a Bolsoj Színházat, a Szent Bazil-katedrálist,  a Moszkvai Állami Egyetem épületét.

Az ügynökségnek az az ötlete támadt, hogy továbbgondolja a közismert épületeket, a Basil-székesegyházat, Bolsoj Színházat  és a Moszkvai Állami Egyetem épületét, de a továbbgondolt részeket a föld alatt ábrázolja.

Ez az ábrázolás az hivatott azt megmutatni, hogy a homlokzat mögött az egyes épületek történeteket rejtenek, és ismereteink egy-egy ilyen épületről nem többek, mint a jéghegy csúcsa, mottójuk pedig a "Discover the full story" lett.

moscow1.jpg

moscow3.jpg
moscow2.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr945229098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása