Marketingmoments

Zöldség bikiniben

2012. október 26. 10:18 - Marketingmoments

Régen a tésztában sült zöldségre mondták néhol, hogy pongyolában van. A pongyola a Pallas Nagylexikona szerint: "általában a gondatlan értelemben használják. Ily értelemben beszélnek P. öltözetről, stilről. Neve a nők kényelmes reggeli öltözetének."

De mostanában a zöldségek is divatosabbak lettek, és bikiniben járnak.  Az izraeli Grey reklámügynökség kreatívjai döntöttek úgy, hogy zöldségek felhasználásával kommunikálnak. Fürdőruha formában lehámozott zöldségekről készült reklámfotókkal népszerűsítenek ugyanis egy konyhai multifunkciós gépet.

zoldseg.jpg

A padlizsán, a krumpli és a tök, noha faragtak le belőlük, mégis telt idomokkal "pózolnak" a plakátokon, de ez nem véletlen, hiszen a lényeg a nagyság, mert a reklámban szereplő konyhai gép is a Magimix XL nevet viseli, és a termékleírás szerint minden eddiginél nagyobb teljesítményű kütyüvel van dolgunk. Nagy űrtartalom, sok funkció, aprít, szeletel, facsar, nagy darabokban is beledobálhatjuk a zöldségeket.  Hát, igen, ha belehajigáljuk a szerkezetbe ezeket a jókora "elhízott" zöldségeket, akkor máris értelmet nyer a reklám szlogenje: The Big is in, vagyis: A nagyság belül van!

Forrás: http://borsa.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr184871073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása