Marketingmoments

Modellügynökség erős idegzetűeknek

2013. január 27. 17:38 - Marketingmoments

Azt mondják, hogy a reklámban mindig csak szép emberek szerepelnek, harmonikus az életet ábrázolnak, mesevilág az egész reklám. Ennek némileg ellentmond az Londonban lévő, UGLY MODELS Agency néven működő iroda, ahol csúnya modelleket is bérelhetünk reklámkészítéshez. Természetesen vannak "átlagos" modelljeik is, de az iroda neve is csúfságot hangsúlyozza, külön csoportokat képeznek számukra. A "Lányok" és "Férfiak" kategória mellett olyanokat találunk, mint "Bodies" - a testépítők kategóriája vagy "Twins" az ikreknek. Igazán érdekes csoport a Guinness rekordereké vagy az X-Files amiből néhány képet megmutatok alább. Már csak azt nem tudom, hogy némelyik figurát vajon milyen termék reklámozására lehet bevetni. Az alábbi hölgy tetováló- és piercingszalon és bizsubolt reklámja lehetne például.

Elaine Davidson , a nő akinek a legtöbb piercingje van, a nyilvántartás szerint 2520 darab. 

ugly1.jpg

A világ legtetováltabb embere, Lucky Diamond, hogy érvényesüljön a rekordja, neki majdnem meztelen szerepeket kell találni...

ugly2.jpg

Isobel Varley a senior kategória legtetováltabb rekordere

ugly3.jpg

De van náluk, gumiember, mindenféle tetovált ember, nagyon magas és nagyon kicsi.

ugly.jpg

ugly4.jpg

ugly5.jpg

ugly6.jpg

ugly7.jpg

Végezetül egy csúnyának ezért nem nevezhető modell, hogy a fentieket egy kicsit levezessük.

ugly8.jpg

Ha további furcsa figurákat, vagy kigyúrt fiúkat és lányokat szeretne nézegetni, az UGLY MODELS Agency oldalán megteheti, egy látványos kezdőoldal után lehet nézelődni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr385046658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása