Marketingmoments

Mozaik - Doboz formájú gyümölcs

2013. január 11. 11:15 - Marketingmoments

mymosaicMoments300px.jpg

Új sorozatfélét szeretnék elkezdeni, ami apró ötleteket, rövid történeteket mutat be, inspiráló jelleggel. Gyorsan átfutható kis szösszenetek, tényleg csak pillanatok a marketing, reklám vagy PR világából.

Az első kis történet a doboz formájú gyümölcsről szól. A gyümölcsöket egy speciális formába foglalva hagyták növekedni és beérni, így felvették a forgalmazott gyümölcslé 2 dl-es csomagolásának az alakját.

2 év alatt 1123 ilyen, márkajelzéssel ellátott gyümölcs került a polcokra a hagyományos formájú gyümölcsök között. Ez már nyugodtan sorolhatjuk a gerillamarketinghez, az "egyszerű és hagyományos" almák között válogatva nyilván meglepi a vásárlót a szokatlan termék. Sajnos arra vonatkozóan nem közöltek adatokat, hogy mekkora forgalomnövekedést eredményezett ez a marketing.

gyümi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmoments.blog.hu/api/trackback/id/tr995011622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása